Naik biji2 gatal diperut

Saya bru lpas bersalin anak sulung 16hari yg lepas .. nak tanya perut lepas bersalin memang akan naik biji2 gatal ke ? Gatal Ya Allah .. lepastu jadi gelap je kulit perut 🥺 nak hilangkan macam mana eh ..

2 Balas

klu mcm Sy dlu pernah kne.. rupanya alergik dgn bahan2 yg sapu kat badan (bidan yg sapukan). lpas stop pkai baru ok. lg satu yg yg kulit gelap tu, Sy pkai scrub utk ibu lpas bersalin. nt cerah balik🤗

2y ago

tq sis for respon maybe ya .. sbb i ada sapu krim barut then pakai bengkung bila berpeluh Ya Allah gatal 😭😭 ni xpakai bengkung dah ..

sis ada pakai bengkung tak, atau korset ke

2y ago

ya ada .. saya pakai bengkung .. tapi tak tahan gatal bila berpeluh .. 😭😭