Spotting coklat

Saya bru 7w dan semalam tetiba ada spotting coklat sikit dkt panti liner saya. Adakah normal atau bahaya? Mohon bantuan kawan2. ##bantusharing ##firstbaby

Spotting coklat
2 Balas

Sikit je sis, ni normal,spotting tak normal tu yang kerap keluar. Maksud sya spotting bnyakk. Macam saya spotting saya kaler pink je, kerap kluar, kira lap dgn tisu kluar lap kluar, tapi tu la tak sngka tanda sya nk gugur. Semoga baik baik sja ya sis

Klau spotting camni je… xde apa kot.Doc pernah bgtau sy yg spotting mcm ni normal.Tapi kalau bleeding,kene terus p hosp.Bawa skli buku pink awk.Klau xde buku pink lagi,inform pihak hosp yg awk tgh pregnant.