Buasir 3minggu tak baik2

Saya betul2 tak kuat. Nak dekat 3minggu dah saya buasir. Sakit sangat2 buang air besar tu. Rasa nak menjerit dalam tandas. Hari ni hari ke 33 berpantang. Benang luka jahit epi pon tak tercabut lagi. Saya tak kuat. Lembik badan tahan sakit

1 Balas

bila berak jgn teran kuat.. minum susu full cream.. blh beli ubat lembut najis.. mkn sayur bnyk.. mknan yg tinggi serat.. minum air kosong bnyk.. buasir sila bgtahu misi segera nt dia bagi ubat yg sesuai untuk ibu..