Mengandung lagi

Saya bersalin czer sebelum ni, anak baru 1tahun 3bulan. Check test preg, tengok2 ada 2line.. saya rasa seronok tp dlm masa yg sama takut sb kata luka tak sembuh, nurse n doc marah, baby ada mslh pernafasan, dinding rahim pecah, macam2 persoalan muncul.. Mintak pendapat please.. thanksss..#bantusharing #ingintahu #seriusnanya

1 Balas

biasanya pada usia kandungan 34-36 mnggu, doc akan check luka pembedahan sis, sama ada sesuai untuk beranak normal atau czer, jika luka sis elok, sis boleh beranak normal, yg penting sis jangan stress spnjng kehamilan, tenang2 sahaja dan doakan yg terbaik untuk anak sis, sudah rezeki sis ye, yg pntng selepas mengandung nnt pastikan sis merancang betul seelok eloknya jarak 2 tahun selepas kehamilan. :)