Saja kongsi

Saya bersalin anak sulung ketika umur 20 tahun..baby prem 31 weeks dgn berat 1.6kg. Selama sebulan di Nicu. Hamil kedua 2 thun kemudian lahir 38 weeks dgn berat 3.4 kg.. Semasa mengadung anak kedua sy tak risau tentang kelahiran pramatang lagi..tapi masa usia kandungan 12 week sy mengalami pendarahan dan scan 1 kantung normal dan 1 lagi kantung kosong.. Tapi skrg sy mngandung utk kali ke 3 usia kandung 8 weeks.. Sy sgt risau kelahiran pramatang terjadi lagi.. Banyak artikel yg saya baca menjadi kan sy lebih risau kehamilan kosong, pramatang,keguguran dan lain2. Sy dan suami sama2 mahukan ank ke 3 ni.. Minta semua mendoakn sy supaya semuanya normal dan berjalan lancar..#bantusharing

1 Balas

Puan hilangkan kerisauan dgn cari bacaan yg happy. Mudahan semuanya baik tanpa mudarat