Demam kuning

Saya bersalin 18/12/2020 hari tu, 23/12 baby dah start demam kuning. Skrg baby dah 11 hari masih demam kuning lagi. Ada siapa siapa yg sama mcm sye tak, sbnarnya bpe lama yea demam kuning nie nak hlang#mommybuntu

19 Balas

sy anak genap sebulan baru hulang kuningnya.. skrg klinik nak bawah 5 bacaan kuning anak. gigih ye nak dpt bacaan 5 tu.. last check kuning 4.8 sipi2 je. tp alhamdulillah sepanjang anak kena kuning tu dia masih aktif, buang air besar kecik mcm biasa.. baby kena kuning ni kuat tido.. kena kejut susukan 2-3jam sekali.. lg byk baby mmbuang.. lagi cepat hilang kuning insya Allah.. moga dimudahkan urusan 😊

3y ago

cuba cari air herba cina untuk kuning.. mandikan.. insya Allah membantu..