Bunting PELAMIN Ke

Saya berkahwin 14hb Dan telah bersama dgn suami.. Last period saya dalam lingkungan 8hb 3.. Tp sekarang baru 17hb4 baru sbulan 3 hari saya berkahwin.. Tapi bila test upt saya ada double line.. Dan saya mengalami kencing kotor.. Bila pergi ke hospital doktor ragu ragu dgn kandungan saya.. Di kat akan pula anak luar nikah ermmmmmmm sedih rasa hari.. Boleh bg jawapan tak untk soalan saya ni..

1 Balas

Semasa bersama suami, sis ingat lagi tak yg suami pancut dalam Miss V atau di luar ? Jika x pancut dalam, sudah tentu upt tidak akan tunjuk double line.