Semalam check upt dan clear blue positif..hari nie check upt dan celar blue negatif...macam mana ye?

Saya belum jumpa doctor lagi ..tapi nak tau kenapa tu ye?? Boleh saya pergi berjumpa doc

2 Balas

Puan try tunggu sampai 5-10 hari kalau lwat period dan test semula awl2 pagi bgun tidur tu. Sbb kalau pergi jumpa Dr pun mcm sy haritu Dr ckp masih terlalu awl lg. Semoga ada rezeki Puan🥰

6mo ago

owh ye ke...awak pon pernah macam nie ke??

try check sekali lagi tapi time pagi baru bangun tidur tu . selalunya result time tu tepat . kalau nak pegi klinik terus untuk check pun boleh

6mo ago

sama la dengan saya 🤣 lewat period 2hari jugak pastu check positif . macam takpercaya , esoknya pagi tu check lagi dua kali positif jugak . nakpegi klinik , mak cakap awal lagi . tapi boleh je pegi rasanya sebab nak check air kencing je . kalau positif , boleh buka buku pink terus 😆