10minggu hari ini .

Saya baru shj cecah 10w. Zincofer takleh nak telan. Sy makan folic asid je. Ce kongsikan vit. Yg bersesuaian..

2 Balas

Klu xboleh telan kena pegi klinik blk minta die org tukar ubat lain, sbb nurse kt kk kawasan sy bg thu jgn xmkn langsung klu xboleh telan nurse sruh dtg semula utk tukar ubat lain

ade tak nurse ckp kalau nak telan zincofer minum dengan air sunquick / apa² je air oren yang ade. InsyaAllah boleh telan. awk dah cuba dah?

1y ago

Zincofer , iberet tu semua sy dh try tp x msuk. Last solution nurse sruh sy beli maltofer dkt farmasi tp harga mhal skit la. Dia bentuk mcm maltese rasa coklat. Itu sy boleh mkn + hb sy naik. Boleh minta advice nurse dlu ok ke x klau nk beli maltofer dkt farmasi.