Bayi

Saya baru seminggu melahirkan.. Bayi saya dh pandai tegakkan kepala / angkat kepala ketika hari pertama.. Saya tkejut juga bayi saya pndai mengiring sendiri ketika tidur. Bayi perempuan. Biras2 saya kata, mungkin kerana ketika mengandung saya sangat aktif dan selalu membuat kerja di rumah. Ada x mommies yg mpunyai bayi seperti bayi saya?

2 Balas

Sama sis ☝️ Masa nurse mandikan lepas lahir tu pn nurse dh bgitau baby pandai angkat kepala. Baby girl jugak. Mungkin betul apa yg biras sis ckp sbb msa pregnant sy banyak berjalan dan bekerja. Tiap hari OT 🤣

Sama macam baby boy saya.. dia dah roll over masa dia 2 bulan 14 hari sis.. semalam masuk 3 bulan dah cuba gerak semasa roll over.. 😁