miscarriage ?

Saya baru sahaja keguguran kandungan 1 bulan lebih. sakitnya.. ?? ? korang ada pengalama tak miscarriage ?

2 Balas

yup ada, my first pregnancy. pada awal scan baby dah 6 weeks, sama dengan kiraan period. lepas tu scan lagi dua minggu baby jadi 5 weeks, scan kali terakhir baby dah jadi 4 weeks dan masa tu saya dah 9 weeks sebenarnya dan at the same time saya keluar spotting for 7 days sebelum gugur sepenuhnya

sya ada pglmn, usia kndgn 8w,tp sya lgsg xda rsa sakit, sya tkjut bla janin tba2 jatuh, sedih sgt2,