Minta cuti tanpa gaji

Saya baru pregnant 8 minggu... Badan mmg tak larat sgt... Kerja kena angkat berat semua... Mintak cuti sebulan tanpa gaji dgn bos tapi bos mintak surat doktor... Boleh ke doktor bagi surat padahal kita nk cuti tanpa gaji bkn bergaji? #pleasehelp #advicepls

1 Balas

Cuba lah jumpa doc dulu, minta nasihat. lg pun awak tak nak memudaratkan diri dan kandungan, kan..

3y ago

Alhamdulillah da jumpa doktor... Doktor pun da bg surat... Syukur dipermudahkan...