BADAN SAKIT- SAKIT BOLEH KE PERGI URUT ?

SAYA BARU PREGNANT 6W JADI BADAN BANYAK ANGIN . SELAGI TAK URUT SELAGI TU SAYA RASA BADAN TAK LEGA ATAU KALAU URUT PUN MASIH SAMA ?

4 Balas

saya pun sama haritu nak urut, tp tukang urut tempat saya ckp 3 bulan keatas baru selamat nak urut. awal2 ni dia ckp takut bahaya. so saya harapkan minyak angin je and suami urut sikit2

1mo ago

Tapi itulah , bila pakai minyak angin pun doctor larang . Hm nangis sorang menahan sakit badan

tak digalakkan sis, risau terkena part² yg tak boleh urut. nnt efek baby

Sama bdn sakit2 lenguh…nk berurut xd galakkan..bsabar je lh

bole, nnt bgtau preg. je. so tkda kcau part yg tak bole.