Hi, nak kongsi pengalaman

Hi, saya baru pregnant 6-7weeks. Dah start rasa loya n takleh makan or tengok makanan berkuah, terus loya. Makan pun takleh banyak. Pastu buat kerja sikit dah sakit pinggang 🥺 Mesti ramai juga pregnant mommies yang macam saya kan? Semoga kita semua kuat n sabar ❤️

1 Balas

Iya mom, 1st trimester memang alahan teruk. Usaha makan makanan yg bkhasiat dan buah2an

11mo ago

Iyee. Rasa lemau n lembik je tak larat. InshaAllah saya usaha makan yang sihat sihat sebab memang takda selera nak makan benda yang tak berkhasiat sepanjang first trimester ni, Alhamdulillah