Tolong saya

Hello, saya baru preg 9minggu 6hari. Tapi kenapa saya ada keluar tanda coklat dari seluar dalam saya? Adakah saya buat kerja berat #ingintahu #1stimemom #jangandibully

5 Balas

Bila berlaku bleeding @ spotting during pregnancy, sebaiknya awak terus ke hospital scepat mngkin utk pemeriksaan selanjutnya dgn doktor ye ✌🏻 Itu salah 1 pesan nurse dkt saya masa first time saya pregnancy check up dgn klinik kesihatan.

Boleh terus ke klinik untuk scan. Takut tu tanda2 keguguran

Sebaiknya awak segera ke klinik untuk lebih kepastian

so mcm mna skrg ni sis

rujuk doc sis