Sakit Pinggang

Saya Baru Masuk 26week,tapi dalam 2 - 3 ni kerap Kali Sakit Pinggang Tahap Nangis Lah.. Nak Tanya Benda Ni Normal Atau Salah Pemakanan.. Sebab Ada Makan Buah Nangka Xingat Apa Dah.. ?

1 Balas

Hi tiey. Sakit pinggang terjadi sbb bayi makin membesar dan.. Bayi juga ambil zat trutama kalsium dari ibu. Jadi tiey kena tpop kalsium at least 1300mg/ day. Tiey nak cuba ostematrix shaklee? Terbukti berksan mghilangkan sakit pinggang ,lenguh2 dan simpul biawak. Tidur pun lena. InsyaAllah. Meh wasap qila ya http://www.wasap.my/+60163585235