Lewat Haid 4 hari

saya baru lewat 4 hari untuk dtg haid. tapi pada hari pertama haid sya spatut ny datang. saya sakit tekak. dan pada hari ini iaitu hari keempat. sya demam. sya risau untuk makn ubat. kerana khuatir kalau sya hamil. jadi sya buat pregnancy test tadi. dan kluar dua line. logik kha benda nie terjadi ? sya risau kalau sya tlebih bharap #firstmom #pleasehelp #ingintahu

Lewat Haid 4 hari
1 Balas

2minggu lagi test lagi puan. Double tu. Saya lewat period sehari pon naik double. Jaga diri. Banyakkan rehat. ☺️

2y ago

alhamdulillah. terima kasih 😊