KELIRU TENTANG DARAH.

Saya baru lepas misscarriage tempoh bulan 3. Janin tu jatuh sendiri n dah buat scan dah check pangkal rahim memang dah tutup apa semua. Lalui fasa darah nifas selama 15 hari kemudian dah berhenti kering selama 15 hari. Hari ke 16 hari pertama saya period selama 7/8 hari. Selepas 5 hari saya keluar balik coklat then esok pagi keluar darah. Malam dia tak keluar sangat hanya Waktu pagi sampai ke mahgrib keluar mcm darah period(tapi tak banyak) Sehari boleh di kata kan 2/3 kali tukar. sapa pernah alami mcm ni? . . btw. saya dah pergi klinik untuk mintak check n consult dekat doc. doc kata mungkin tu period. yelah setiap badan org lain lain kan. #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #miscarriage

1 Balas

period paling sekejap 24j, paling lama 15 hari. selagi tak habis 15 hari, masih period. hari ke 16 dah kira darah istihadah. kalau darah penempelan, sehari & sikit je. pink kecoklatan. bukan darah fresh. harap membantu