Luka Czer

Saya baru hari ke 19 pantang czer.. Luka luar nampak sudah baik n tertutup rapat. Tapi kadang2 sy rasa mcm perut tu (tengah perut) kena hiris2 belah dalam bila salah duduk ke.. Baring menegak sangat ke.. Normal ke rasa mcm tu?

2 Balas

luka dalam tu agak lama sikit nak sembuh sis kena hati² jaga luka tu elok² makan banyak buah oren sunquick tu bagus untuk luka cepat sembuh saya pun macam tu juga biar pun dah 5 bulan lepas kena czer tapi still rasa sakit bahagian dalam tu

Itu biasa, sbb luka dlm ambil masa nak. Baik, ambil vit c untuk luka, banyak kan makan sayur