Pedih ulu hati

Saya baru first trimester nak masuk 8w. Saya ada selera untuk makan tapi saya kerap lapar semula. Dan bila lapar atau terlalu kenyang saya akan masuk angin/bloated kadang2 sampai pedih ulu hati. Saya makan eno halia tapi tak berkesan sangat. Nak tanya normal ke masuk angin sampai pedih ulu hati waktu hamil? Atau benda ni serious smpi saya kena jumpa Dr? Thanks for helping

3 Balas

sama sis. sy pun mcm tu. sebab tu lps mkn sy akan urut betis sy depan blkg dan tapak kaki bru angin keluar.

sama dengan saya akan jadi mcm tu

ya normal. sbb hormon.