Injection perancang keluarga

Saya baru dapatkan injection perancang keluarga dalam 3 minggu lepas. Normal ke lepas injection rambut gugur, rasa mual2 dan mcm tanda mengandung. Saya baru lepas bersalin bulan 16/10/19 anak sulung. Sebelum injection mmg ada bersama tp takde lah kosong guna kondom juga lah. Nak tanya pendapat ada tak mommies yg mcm ni.

2 Balas

Saya pun baru firstime amek injection perancang kluarga.. Stkat nie lepas hbis darah nifas.. Saya belum period lagi jelah.. Tak tau mcam mane lagi kesannye..

Sis elok lg rancang sendiri.. Mcm2 ragam dibuatny bila ambil perancang ni. Silap2 mcm sy da bertaun2 stop ambil perancang x hamil2 lg.