Alahan Zincofer

Saya baru dapat vitamin baru dari KK iaitu Zincofer. Sebelum ni consume Obimin. Tp semenjak 2 3 hari consume Zincofer, mesti akan muntah. Dah cuba adjust waktu, consume waktu pagi dan malam. Effect tetap sama. Nak tukar vitamin lain kena tunggu next check up bulan depan. Untuk sementara waktu vitamin apa yg sesuai utk gantikan zincofer? Thank you... #2ndtrimester #firstbaby #zincofer

2 Balas

sy mkn maltofer.. rasa coklat😅 xlepas ubat besar2 tu smua.bila mkn mesti loya,sakit kepala n mcm sesak nafas

3y ago

kan.. lega dpt ubat sedap gitu😂😂😂

Try iberet sis