Keputihan keruh

Saya baru cek pregnancy test dalam 3 hari lepas dan naik double line, saya dah jumpa dr dan Dr suruh cek semula dalam 3 hari lagi, usia dalam 3week 5hari, semalam dan harini ada keluar lendir yang saya rasa itu keputihan tapi warna putih keruh, adakan ia normal? #seriusnanya #firstmom #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

lendir ni

2y ago

sama mcm sy..tp sy gi klinik Dr kata normal sbb penempelan janin..tp slps pd 2 kuar mcm wrna pink2 plk..sy pun risau sbb dh dua kali keguguran sblm ni spotting drh skit2 je pstu seminggu dua gugur..hrp2 yg kali ni xde pape la..scan pun xnmpk kntung lg Dr kata mgkin sbb br lg kena dtg lg dua minggu scan semula..so sy tggu je la dua minggu lg..dlm hati ni tuhan je tau risaunye