Ibu² boleh bg semangat utk saya?

Saya baru besalin czer 13/3 tahun ni,tp baby twin saya meninggal..dan sekarang dpt tahu pregnant semula dah 4week... saya nak kumpul semangat nak pergi klinik tp x kuat.. #pregnantjarakdekat

7 Balas

jgn pth smngt ya.. sy punya kes lg truk.. sy ada mslh jntung n doc x bg sy pregnant, doc dh tulis surat sruh prgi o&g utk psg implan utk cegah khmiln tp sy x prgi o&g sbb sy nk bby n alhamdulillah i’m pregnant.. prgi je klinik buat buku pink.. doc arhkn utk gugurkn kndungn tp sy kuatkn smngt sy ckp sy nk truskn ats risiko sndri

4y ago

terima kasih sis..allah,dugaan sis lagi hebat..semoga allah peemudahkan urusan kita...amminnn

klu pd bygn kasar sy...mmg tfkir adkh rahim sdh brsdia.. sbb 4 bulan sje berehat.. tp sbb dah lekat kn.. maka sbg org islam kta kne lah brsgka baik dgn aturan Allah. ada hikmah nya Allah gntikan dgn scpt ini.. moga kli ni... kehamilan puan baik2 saja..dan diprmudahkan shingga lhirnya zuriat yg sihat walafiat.

4y ago

terima kasih puan.. insyaallah saya akan jaga sebaik mungkin.. doakan saya dan baby kuat ya..

Pergi klinik ya supaya Dr boleh pantau lebih. Semoga sis dan kandungan kuat & sihat. Insyaallah.

4y ago

iya baik..terima kasih ya

Kuatkan semangat k...semoga proses kehamilan ni dipermudahkan dan selamat semuanya

4y ago

ammin..terima kasih ya...

Klau ikut betul. Sangat bahaya sbab sis czer. Tpi apa2pun sis kena p klinik.

4y ago

iya..saya dah buat appoiment dgn doctor..terima kasih ya

Seeloknya perlu ke klinik sis, utk pemantauan doktor

4y ago

baik sis...terima kasih ya

Apa apa pon kena buad checkup di klinik.

4y ago

baik puan..terima kasih ya