vaksin pfizer

saya baru 9weeks tapi dah dapat date utk 1st dose vaksin pfizer. boleh proceed atau kena cancel appointment?

16 Balas

kena tunggu 14 weeks usia kandungan baru boleh vaksin.. call utk postpone vaksin

Reschedule. Vaksin untuk kandungan atas 14weeks. Saya dah 18weeks baru suntik pfizer.

3y ago

ade rase sakit2 tak ..

yup vaksin after 14w . so awak kena pergi sana bgthu awak pregnant

tukar tarikh.. after kandungan 14 weeks boleh ambil sis

Kalau x ambil vaksin xpe ke?

3y ago

mcm mne pun nti da nk bsalin kne ad vksin jgk..melainkan da dkt due date maybe lps bsalin..wallahualam

reschedule