rasa berdebar dengan tiba tiba

saya baru 7w kenapa ye saya tetiba rasa berdebar.. anak ke3. sbelum ni ank ke2 msa kandungan dah msuk 5 6bln baru sy rsa berdebar..masa preg ank ke2 ada buat test hormon tyroid tp smua normal

1 Balas

sama lah dgn saya masa pregy 14w selalu rasa berdebar nak2 time nak gi kk pas tu check bp jadi tinggi check tyriod 2 kali semua ok.siap kena mkn ubat darah tingi lagi.last2 doktor ckp sebab hormon mengandung .