Kerap rasa berdebar berbahaya ke untuk kandungan ?

Assalamualaikum. Nak tanya, bahaya tak if saya tetiba rasa berdebar dalam tempoh masa yang lama (4-5 jam) tanpa sebarang sebab. Semalam saya tak dapat tidur langsung sebab berdebar yang teramat sangat.. bantusharing bahaya kat kandungan#firsttimemom #bantusharing

1 Balas

takut awk dpt tiroid time pregnant. pegi klinik jmpa doctor wak. kena ambil blood test dlu. jgn abaikan ye..tak normal tu bedebar 4-5jam tanpa sebab.