Cepat Penat!

Saya baru 7 week,tapi sangat cepat Penat Dan mudah mengantuk. Adakah ibu2 dekat sini macam saya??apa yang korang buat untuk tidak cepat Penat Dan mengantuk 😩😫#ingintahu

11 Balas

heheh tu biasa sis, sya pun mcm tu mula awal trimester prtama mls2 semua, masuk trimester 2 rajin, ikut pada hormon bby juga,skng sya trimester 3 terpaksa jln sbb dh nak dekat brsalin ☺☺☺ bby tngh malas waktu awal hehe

its all sebab hormon.. mmg normal.. banyakkan membaca ttg ilmu kehamilan by weeks and trimester. so u could get ready n xla mcm terpelik pelik kan.. hehe take care and congratulations

saya dah 8week macam tuh jugak , start malam tadi nak pagi tadi Kita minum Susu almum mantena Dan folidacid alhamdulilah badan okay rase cergas

Sy dh hujung2 2nd trimester ni cpt mengantuk dan penat... Asal letak kepala je terus terlelap.. Time 1st trimester dulu aktif je...

saya pon awal2 mcm tu,3 bulan bedrest mmg x buat pape langsung,sbb xde tenaga.. masuk Trimester2 dh ok..

Normal tu puan sya pun camtu awal2 pregnant + alahan teruk dlu tp alhamdulillah sekarang ok sikit

normal tu puan. Awal-awal je macam tu. Nanti masuk trimester kedua okay dah. 😁

Mcm sye 4week ni cpt mengantuk je cpt pnt,lpstu mls lain mcm😌

3y ago

jadi tersangat malas😩😩pulak sekarang

ya..mmg MCM Tu sis..sy asyik nak tido je... hrp smua ni CPT bllu😁

Cepat penat sebab kurang magnesium tu sis.. Topup sumber magnesium