Perut mcm turun

Hi. Saya baru 32 minggu. Tapi rasa mcm perut makin nak turun. Tak rasa mcm awal sgt ke turunnya? Ke normal je?

2 Balas

sy pun 32w, kelmarin jumpa doc ada tanya soalan sama, doc ckp biasa la tu nk berubah bulan.. doc kata baby masih mendongak lagi, belum masa nk bersalin lagi.. kita je duk rasa mcm baby kt bwh sgt dh 😅

Hi sye pun sama 32 minggu, balik raya aritu semua tegur perut dah kebawah risau jgk sbb rase mcm awal lagi.

1y ago

Klau ada geng mcm ni jgj. Normal lah kot 🫢 kepala baby pun mesti dah pusing kat bawah kan