Hasil postif

Saya baru 26 minggu hamil, tapi ada flek coklat2 dan darah tu knp ya? #ingintahu #firstmom #pleasehelp

Hasil postif
4 Balas

flek coklat & darah kt mana? normal pregnancy takkan ada bleeding/spotting. terus ke emergency utk cek. please.

sis better sis g cek sbb sy dulu 23 weeks keluar flek coklat n then pegi kecemasan cek2 jalan dh terbukak 4cm.

2y ago

Warded 10 hari. Hari ke 9 sy branak

sebarang darah atau lendir coklat waktu preggy x normal.. sila jumpa doktor segera

pergi cek