DILEMMA MEMILIH HOSPITAL

Saya banyak sangat baca review berkenaan hospital. Ada yang baik & ada juga yang tidak memberangsangkan. Mommies ada masalah dalam memilih hospital tak? Apa kriteria yang akan mommies tengok sebelum membuat pilihan untuk bersalin di hospital? #firstbaby #1stimemom #seriusnanya

2 Balas

Kalau gov, normal lah macam tu. Depend luck kita. Semua hospital gov ramai je nurse & doc baik, tapi dalam ramai2 tu mesti ada sekor dua perangai macam entah pape. Kalau swasta i tak sure

Sy sendiri staf hosp gov tapi sy memilih bersalin kat hosp U. Sy x berkenan dgn cara layanan sesetengah diorang masa sy admit wad (pregnancy complication) walaupun sy staf di situ jugak