Baby 23 hari asyik nak susu

Saya bagi susu ibu tapi melalui botol . Kenapa ya baby dah minum 3-4 oz & dah sendawa . Lepastu dia akan minta lagi susu . Banyak nya baby minum 😅 . Risau kembung perut dia . Saya takdan nak buat stok & takde masa untuk saya rehat . #bantusharing #pleasehelp

4 Balas

Anak mostly nak ngempeng je tu bukan nak minum sngat pun nmpak je mcm lapaq tp bukan.. anak saya pun mcm tu juga tp saya smpai skrng 1 bulan 7 hari dia masi static 2oz skali minum…