Baby allergic telur

Saya bagi baby kuning telur. Naik rash dkat leher & dahi..bila boleh repeat bagi lg skali ya? #advice #First_Baby

3 Balas

kalau dh tw bby alergik dgn telur better stop bg bby makan n try rujuk dgn doc pakar kanak2 tuk dptkn nasihat..jika mmpu buat ujian alergik ke atas bby tuk kenal psti apa mknn yg bby alah tak blh mkn..mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

Anak sy mkn telur terus muntah. Muka bengkak. Naik rashes. Smpai skrg 9bulan xblh mkn. So xnak bg lagi sbb kesian dkt die. Lps 18bulan nnti nk try bg balik.

Tgu besar sikit la sis.. setahun ke