Ada yang sama tak

Saya awal2 pregnancy dulu nak bersama asyik takde mood je. Sampai kesian dekat suami. Ni nak masuk week14 aduh kita punya nafsu lain macam. 14week dah trimester kedua ke? Korang macamni jugak tak?#seriusnanya

4 Balas

saya pulak at least 2 kali seminggu bersama suami. setakat ni okay lagi kalau suami nak pun saya boleh layankan lagi walaupun dah masuk 14 weeks. cuma kena hati2 sikit takut dia tindih perut kita

Saya smpai 16w ni pun xde bersama lagi🤣 husband pun ok sbab prnah ade sejarah gugur kan. Husband kata biar tunggu kandungan 5 bulan camtu baru try bersama🤣

12mo ago

Hahahahaha aduh saya tak bolehh🤣 awal trimester suami ajak pun tak layan. Sekarang nak masuk second trimester saya pulak pantang disentuh😂 risauuuu. Awak 16w dah rasa babykick tak?

sama la dgn sya sis... masa awal² mgandung rasa menyampah.. malas nk ckp dgn suami... skrg ni okey dh ..bila tnya mak dia kata normal utk org mgandung

Normal bg sebahagian ibu hamil sbb hormon.