Multivitamin prenatal. Kenapa ya selepas makan multivitamin akan rasa mengantuk?

Saya ambil obiminpluz slps breakfast. Tapi tiap kali dah makan multivitamin (for prenatal) mmg rasa nak tidur zz

1 Balas

Maaf mommy, saya tak pernah alami rasa mengantuk lepas makan vitamin ibu mengandung macam yang mommy alami. Tapi saya yakin, ada Ibu2 lain di TAP yang pernah mengalami experience yang sama dengan mommy. Jom mommies yang lain, bantu share experience 🤗 #TAPsupermoms #TAPactiveusers