Hypothyroidism (Bayi dan Tiroid)

Saya amat mengalu-alukan dan sedia membantu dari segi sokongan atau motivasi para ibu yang anaknya disahkan menghidap Congenital Hypothyroidism (CH) untuk bertanya sebarang soalan. Saya sendiri mempunyai anak berusia tiga bulan yang sedang dalam rawatan susulan merawat kekurangan hormone tiroid (Rawatan dimulakan sejak berusia dua minggu sehingga hari ini- makan ubat setiap pagi). Mungkin juga boleh membantu memberi kata kata peransang sebutir dua untuk saya. Sentiasa positif. ❤️

2 Balas

bagaimana pekembangan pbesaran anak puan?? adakah normal sprt kanak2 lain atau ada delay??

3y ago

Ank Puan hypothyroidism juga ke? Nama group ' Bayi dan Tairod '