Alahan ruam

Saya alami alahan kegatalan yang sangat teruk di bahagian punggung peha hingga ke kaki berbentuk mcm ruam yg banyak sgt..Ada sugestion cara hilang kan ruam gatal ni..saya dah pakai candid B tapi xda kesan..Sekarang saya melalui trimester ketiga #firstbaby #ingintahu#bantusharing

2 Balas

Kalau ubat sekarang yg doktor bagi tak berkesan minta ubat yang lebih berkesan. Jika klinik masih tiada ubat yang dapat hilangkan ruam sis boleh tanya doktor minta nama ubat lebih kuat yg boleh beli di farmasi. Kdg2 ada ubat klinik yg masih tak berapa kuat cth utk rawat/bunuh fungus so kena beli di farmasi. Semoga cepat sembuh.

3y ago

Sama-sama.

rjuk doc sis

3y ago

oke nnt saya rujuk ya...tq