Ahli Baru 😊

hi . saya ahli baru . Dan baru dapat tahu saya pregnant minggu lepas . Usia kandungan baru nak masuk sebulan ☺ . Saya nak tanya , sebelum ni saya amalkan minum pati delima , minyak zaitun dan kapsul habbatussauda setiap hari . Bila dah tahu pregnant ni , ragu2 pulak nak consume . Boleh ke saya consume semua kat atas tu ? #pleasehelp #firstbaby #ingintahu #bantusharing #firstmom

2 Balas

Stop sementara. Fokus mkn folic acid shj utk awal kehamilan, smpai buka buku pink.

2y ago

Sama2 ☺️

stop semua consume obimin sahaja

2y ago

terima kasihhh ☺☺☺☺