Berat Bayi

Saya agak kurang faham kepala bayi saya besar dlm 30 week dan berat bayi saya dalam kndungan macam 27 week dan skrng saya dah 28 week . Adakah normal or ada tak tips untuk tambah berat badan bayi dalam kandugan ?

3 Balas

Sy 32weeks scan... Lpastu doc ckp kpla bsr jgk...tp doc ckp xbhya, bkn cacat... Tp alhamdulillah lahir normal.. Walaupun ad gdm(kncing mnis) , baby xbsr.. 2.64kg jer kuar...

2y ago

Sis sy mcm sis smpai tak boleh tidor pkir bila doc ckp kepla besar 2 week tp dia kata dlm bacaan normal lg

Sama la sia doc pun ckp kepala baby mcm besar 2 minggu dari week and berat baby pun besar

tak tanya doktor ke knp mcm tu

4y ago

atau mungkin normal ja..sbb baru 29w..tak pun sis pg scan swasta pulaa.. kt swasta boleh tnya mcm2