saya nak tanya

saya after bersalin czer masa dalam pantang bila membuang ada keluar darah . pastu bila membuang rasa sakit . pastu lama kelamaan bila membuang da takda keluar darah . before bersalin bila membuang sembelit takdalah rasa sakit bila membuang tapi bila sejak after bersalin ni jadi sakit pula bila sembelit nak membuang . taktahu la apa punca . pagi ni saya membuang keluar darah lagi . adakah tu tanda buasir ? bahaya ke tak ya ? #seriusnanya #ingintahu

7 Balas

buasir kut sis.. nnti bgthu kt doc.. bila lepas brslin mmg akan jadi sembelit bnyk.. tp sy bnyk makan buah oren and sayur ii je auto lawas terus.. bnyk mnum air masak