Positif ka Negative?

Saya ada scan 5 minggu 5 hari. Time scan dktor kata rahim ada something tpi x jelas. cek air kncing ada 1 garis tu samar2. Tkut2 jga sbb saya prnah ectopic 2022. Tkut akan jdi balik. Sbb kata dktor kmungkinan akan ectopic balik. Nnti 7 week cek balik.

Positif ka Negative?
3 Balas

Saya sda cek minggu ke 7. Upt pula negative, saya ada cek sndiri dkat rumah masa 6 minggu 3 hari upt positive. Time p klinik scan 7 minggu pun x nmpk apa2 lgi. Dr kata repeat scan n upt minggu ke 9.

sapa ada sejarah ectopic mng akn brulang..kna rajin cek upt dan bila positif kna sntiasa pantau, Sakit perut & ada turun darah..segera jumpa dktr bgtau dktr y puan prnh alami ectopic pregnancy .

11mo ago

Iya sis tu yg saya tkut. Tq sis

sedikit positif. 7w atau 8w baru jelas sudah ada jelas scan. jangan risau doc sudah cakap 7w cek balik kan