Ada masalah tak?😥

Saya ada mewarnakan rambut saya sendiri,dibiarkan dye di rambut tak sampai 15minit.Kebiasaannya dye rambut 30 minit atau lebih dibiarkan.Selama saya dye rambut,tak pernah pening dgn bau dye tersebut kali ni terhidu sikit pening sungguh,agak sensitif dgn bau sekarang.Saya baru hamil nak masuk 8 weeks.Baru terbaca info kalau nak dye rambut elok selepas 2nd trimester atau seeloknya selepas bersalin. Risau dan serba salah plak terhadap janin saya.😥#mommybuntu

1 Balas

Klu dah pning dsbbkan trhidu, lebih baik awk dpt nasihat doktor n cek kandungan skali.. Untuk memastikan smuanya dlm keadaan yg slamat... #TAPSupermoms