Keluar cecair seperti darah haid ketika hamil

Saya ada keluar darah macam period tapi dengan kuantiti yang sedikit. Dia on off,on off untuk 2 minggu dah. Maybe sebab dinding rahim saya terlalu tebal jadi dia buang sedikit sebab saya ada makan ubat untuk tebalkan Dinding rahim.. boleh share tak siapa ada masalah ini lagi

1 Balas

Pendarahan berlarutan waktu hamil tak normal ye puan. Tolong pergi jumpa Dr & check keadaan baby. Hal melibatkan nyawa macam ni kita tak boleh simply assume itu ini selagi tak check. Moga dipermudahkan🌹