Doakan kandungan saya

Saya ada keguguran bulan 6 lepas. Hari ini upt positive. Rasa happy tapi rasa jugak mcm x nak berharap sbb takut kecewa mcm yg lepas. Sy smpai skarang akan masih rsa nak nangis bila tringat keguguran dulu tu. Doakan yg terbaik utk saya. Sy pun doakan untuk smua ibu2 di sini. Insyaallah…

11 Balas

Sy msetu gugur buln 5 bile cek blk upt positive blk bln ni..sy doa sngt” xkn jdi bnde sme🥰

2y ago

Aamiinn doakan saya juga ye ...saya pun baru cek arini upt naik 2line tp samar² InshaAllah LG seminggu cek LG pastu buka buku