Fibroid dan cyst

Saya ada fibroid dan cyst dan kandugan saya baru 11 weeks, perlu ke saya risau? Minggu depan saya baru jumpa dengan pakar. Risaunya saya. Asyik menangis pikirkan benda ni. #seriusnanya

2 Balas

sy dua kali preg ad cyst..masuk 3 4 bulan g scan dah xde..tapi time preg mmg ad..insyaallah kecut sis..jgn bnyk fikir tapi bnykkn redha dan serah pada allah..insyaallah allah tahu segalanya..think positif..

Perlu sy 13 week ble nk buka buku bru tau ade cyst.. Bile da tlambat da besar awl buln ni kne operation buang..