Nak tanya mommies

Saya ada dengar, pregnant woman tak boleh pakai baju dalam (bra) yg ada besi macam selalu kita pakai tu sebab takut nanti nak bf tak keluar susu. Betul ke? Kalau dah kena tukar baju dalam yg takde besi, kena start pakai dari first trimester ke? Sebab dada saya sekarang ni sakit tapi memang dah sakit dari sebelum tahu pregnant lagi. Takut ada effect apa2. Mohon pencerahan please. #seriusnanya #firstbaby #firstmom #pleasehelp

12 Balas

baru td nurse kk bgtau saya , pregnant xdigalakkan pakai bra besi, sy pon nk tukaq kepada bra biasa .

Seeloknya tukar ke maternity bra atau nursing bra.