Cyst & Kehamilan

Saya ada cyst malah pernah rujuk ke doktor pakar. Doktor pakar pernah menyatakan bahawa saya berkemungkinan sukar untuk hamil. Tambahan pula cyst saya agak banyak. Tetapi sejak mula puasa saya asyik loya, muntah & cepat letih sehingga lah suami perasan yang saya tidak datang haid bulan lepas. Saya telah membuat ujian menggunakan alat di bawah & menunjukkan positif. Tetapi sebab ada cyst saya kurang yakin dengan keputusannya & belum ada kekuatan untuk ke klinik. Adakah keputusan ini boleh dipercayai?

Cyst & Kehamilan
2 Balas

saya prgnt n ada dua cyst.. tp kuasa Allah doc bru tgk cyst sy hritu mgecut sbb baby membesar.. in shaa Allah bulan 6 doc nk tgk lg skali mcm mana pkembangan.. sy on slalu sgugut teruk rmai ckap susah nk prgnt nt.. tp kuasa Allah kn.. after 2months sy nikah n prgnt.. n lps prgnt bru thu sy ada cyst tu.. jgn stress ok.. ikuti je nanti pkembangn dgn doc.. dia akan pantau kita

Percaya atau tidak kekadang bila kandungan makin bsr cyst akan mengecut tp depends.sy rasa awak tgh pregnant.jd nk lbh cnfirm boleh g scan