BLACK & WHITE SENSORY VIDEO

Saya ada buka youtube untuk baby tengok black and white sensory video. Ada baca artikel katanya boleh. Ada juga yang kata tak boleh langsung. Apa pendapat mommies? #advicepls #firstbaby #firstmom #BlackandWhite

2 Balas

Saya bagi flash card black & white sbb kami amalkan no screen time for babies under 2 y.o. Lg bagus guna flash card sbb kita berinteraksi dgn anak dan pantau tahap fokus dia dan ada masa kualiti antara ibu bapa dan anak bermain dgn dia. Ada 2 way communication di situ

guna flash cards