Scan week 8

Saya ada buat scan, sepatutnya ikut kiraan kandungan 8 minggu 1 hari, tetapi bila scan detect 6 minggu 6 hari. Ada masalah tumbesaran. Macam mana untuk atasi nya ? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Lari seminggu takde masalah sbnrnya. Klu lebih dari 2 minggu yg patut di risaukan. Keep mkn folic acid, junk food kurangkan, bnykkn minum air.

2y ago

Saya sis dlu kalau ikut due period dah hamil 8 minggu. Tp bila scan detect 4 minggu tp dah ada kantung dah. Doc kata maybe pensenyawaan lmbt. Ovulation tu taktau berlaku bila. So bagi saya ia normal sbb saya ni mmg irregular period pun.