Fish Oil & Zinc B Plus for 1st Trimester

Hi saya ada beli Blackmores Fish Oil, Surbex Zinc Plus untuk ikhtiar TTC, tapi tanpa saya sedar saya dah pun 6 weeks hamil sebenarnya. Soalan sy boleh ke sy continue makan supplements itu? Somesaid tak bole, some said boleh. Even dah refer to doctor and dia ckp tak ada masalah nak continue. Now saya jadi hesitate sangat. Pls help 😭 sbb saya dah terbeli, tak nak rasa membazir if tak makan #1stpregnancy

Fish Oil & Zinc B Plus for 1st Trimester
1 Balas

kalau dr dah kata boleh continue itu InshaAllah boleh dah teruskan. sebab suplemen ini byk jugak vitamin y diperlukan ibu dan bayi dalam perut.